top of page
pexels-lilartsy-3050827_edited.jpg

PARAS TYÖSYKSY ARVOJEN AVULLA

Tilaa maksuton tallenne 28.9.2021 pidetystä webinaarista

Webinaari 28.9.2021: Welcome

Työ ei motivoi, tavoitteet eivät innosta tai jokin yksinkertaisesti hiertää?

Tai kaikki on ihan hyvin, mutta haluaisit saada työstäsi palkitsevamman tunteen? Ongelma saattaa olla arvojen tasolla. Tästä tunnin mittaisesta webinaarista saat mukaasi tukun ideoita ja ratkaisuja, toimit sitten palkkatöissä tai yrittäjänä.

Webinaari 28.9.2021: About

Webinaarissa tapaat

Merja7 (2).jpg

Merjan, jolle vapaus on keskeinen arvo. Merja tunnetaan kirjoittajana, puhujana ja sijoittajana. Webinaarissa hän avaa arvoja ohjaavana tekijänä yrittäjyydessä ja elämässä yleisemminkin. Miten valita töitä arvojen perusteella? IG: @merjamahka

Merja Mähkä

Minna_020.jpg

Minnan, joka pitää avoimuutta ydinarvonaan. Minna on vääntänyt kättä (lähinnä itsensä kanssa) elääkseen arvojensa mukaan niin palkkatöissä kuin yrittäjänä, ja jakaa parhaat käytännön vinkit omien arvojen ja työelämän yhdistämiseen. IG: @mrantama

Minna Rantama

Webinaari 28.9.2021: Testimonials

Mitä saat mukaasi webinaarista?

Käytännön työkaluja oman työarjen hivuttamiseksi lähemmäs omia arvoja

Opit, että niin palkkatöissä kuin yrittäjänä voit ohjata omaa työtäsi arvojasi vastaavaksi. Saat konkreettisia ideoita, joiden avulla voit tänä syksynä muokata omaa työtäsi (tai suhtautumistasi siihen).

Vinkkejä oman arvomaailman tunnistamiseen

Jos et tiedä, mitä omat arvosi ovat, ei hätää – annamme pikavinkkejä sen pohtimiseen ja superhyvän tarjouksen arvokartoitukseen, jos haluat perehtyä arvomaailmaasi tarkemmin.

Ideoita tilanteisiin, joissa koet arvohankausta

Saat vinkkejä siihen, miitä tehdä, jos koet työssäsi arvohankausta eli työ (joko sen sisältö tai vaikkapa työyhteisön toimintatavat) ei aivan sovi omiin arvoihin.


Opit sanoittamaan omaa arvomaailmaasi töissä – sen voi tehdä muutenkin kuin pamauttamalla palaverissa että "tämä on täysin arvojeni vastaista!".

Olet tyytyväisempi työhösi myös niinä päivinä kun se turhauttaa, kun ymmärrät sen yhteyden omiin arvoihisi.

Webinaari 28.9.2021: FAQ
Webinaari 28.9.2021: HTML Embed
bottom of page