top of page
Minna_013.jpg

Palvelut

Palvelut: Services
pexels-karolina-grabowska-7602972.jpg

Arvojen kirkastus (sinulle tai työpaikallesi)

Tunnetko oman arvomaailmasi, ja pystytkö toimimaan sen mukaisesti myös työelämässä? Omien arvojen ymmärtäminen auttaa sinua pysymään motivoituneena, toteuttamaan itseäsi työssä ja välttämään arvoristiriidoista johtuvan uupumuksen. Olen pätevöitynyt (Certified Value Facilitator) auttamaan yksilöitä ja organisaatioita tunnistamaan arvomaailmansa ja muuttamaan sen teoksi. 

 

ARVOVALMENNUS SINULLE ITSELLESI. Tutustu omaan arvomaailmaasi ohjatusti ja perusteellisesti. Sisältää Point of Valuen pitkän arvokartoituksen verkossa (128 kysymystä) ja kaksi purkua Zoom-yhteyksin. Tapaamisen aikana käymme läpi sinun ainutlaatuisen arvokarttasi ja arvojen yhteydet keskeisiin elämäntapahtumiin. Saat hyvän käsityksen omasta arvomaailmastasi ja sparrauksen sen toteuttamiseen työelämässä. Sinulle jää käyttöön oma arvokartta, johon voit aina palata.

ARVOJEN KIRKASTUS TIIMEILLE JA ORGANISAATIOILLE.  Yhteinen arvokartoitus on mainio idea tiimipäivään, sillä se lisää yhteishenkeä ja ymmärrystä tiimin jäsenten toimintatavoista. Fasilitoin myös työpajoja tiimin tai koko organisaation yhteisten arvojen luomiseksi. Ota yhteyttä niin keskustellaan tarpeistanne ja teen teille tarjouksen. 

pexels-karolina-grabowska-7320597.jpg

Palvelumuotoilu

Palvelumuotoilussa on kyse siitä, että käyttäjät ovat mukana niin uuden palvelun suunnitelussa kuin vanhan parantamisessa, joka askeleella. Palvelumuotoilun asiantuntijana tuon pöytään oikeat työkalut, jotta käyttäjän tarpeet pysyvät ohjaavana periaatteena kaikessa tekemisessä. VTM-taustani vuoksi olen erityisen innoissani hankkeista, joissa on yhteiskunnallista vaikuttavuutta (tai tekemisen lähtökohtana on arvojen ymmärtäminen). Toinen kiinnostuksen kohteeni on hyvä asiakaspalvelu ja sen prosessien kehittäminen.

 

Olen opiskellut palvelumuotoilua ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon verran Metropoliassa (muotoilija YAMK). Käytännön kokemusta minulla on yritysten, kuntien, hankkeiden ja järjestöjen projekteihin osallistumisesta ja vetämisestä. Palvelumuotoiluprojekteissa  yhteistyökumppaninani toimii Toimisto2030, joten pystyn tarjoamaan ratkaisuja niin pieniin kuin suuriin hankkeisiin. Ota yhteyttä ja sovi maksuton kartoitustapaaminen!

pexels-alex-green-5699483.jpg

Moniosaajien urasparraus ja koulutukset

Anna-Maria Leogranden kanssa perustamani Kumous on auttanut tuhansia moniosaajia löytämään polkunsa työelämässä. Me puhumme tarvetyöpaikoista, emme piilotyöpaikoista, ja autamme löytämään sellaisen. Ota yhteyttä Kumouksen sivujen kautta ja kysy meitä vaikkapa puhujaksi tapahtumaasi tai webinaariisi.

Järjestän myös fasilitointi- ja digifasilitointikoulutusta sekä yksilöille että ryhmille. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

bottom of page